Έχεις προσέξει ότι μετά από την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφίμων έχεις κάποια ανεπιθύμητα συμπτώματα όπως δυσπεψία, κοιλιακό άλγος, φούσκωμα κ.ά. ;
Υπάρχει λύση!
Το τεστ Food Allergy ελέγχει 57 τροφικούς παράγοντες και μας δείχνει το ποσοστό ευαισθησίας που μπορεί να έχουμε σε μερικούς από αυτούς.
Ποιες τροφές περιλαμβάνει; Τα σιτηρά με γλουτένη, τα σιτηρά χωρίς γλουτένη, τα αυγά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα ψάρια και τα θαλασσινά, τα κρέατα, τα λαχανικά, τα φρούτα, τα όσπρια, τους ξηρούς καρπούς και τα σπόρια.
Κάθε τρόφιμο βαθμολογείται σε μια κλίμακα της τάξης από 0 έως 3. Η Κατηγορία 0 αναφέρεται σε φυσιολογική ήπια αντίδραση ενώ η Κατηγορία 3 σε υψηλή αντίδραση.
Ένα υψηλότερο από το κανονικό επίπεδο δραστικότητας IgG μπορεί να σημαίνει ότι η τροφή σάς επηρεάζει και δημιουργεί συμπτώματα. Έτσι, η τροφή αυτή καθίσταται ιδανική υποψήφια για να μειωθεί ή να αφαιρεθεί για κάποιο χρονικό διάστημα από τις διατροφικές σας συνήθειες.
Μάθε ποιες τροφές σε “ενοχλούν” και κάνε τις σωστές αλλαγές στη διατροφή σου σήμερα!
Κλείσε το ραντεβού σου στο ΚΑΠΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.